De Vruchtenburg is onderdeel van de FortaGroep. De FortaGroep is een servicegerichte organisatie. Wij bieden een toegankelijke en kwalitatief hoogwaardige behandeling bij psychische en psychiatrische klachten.

Visie

De geestelijke gezondheidszorg ontwikkelt zich naar een gereguleerde markt waarbij de keuze van de cliënt centraal staat. Kwaliteit van zorg en service zijn hierbij belangrijk. Samenwerking tussen zorgaanbieders en verzekeraars is belangrijk om de kwaliteit van zorg te garanderen. Regelmatig overleg en duidelijke informatievoorziening is onze kracht. Wij vinden het onze verantwoordelijkheid om psychologische zorg betaalbaar te houden. De organisatievorm van de FortaGroep maakt het mogelijk om in deze ontwikkelingen te excelleren.

Specifiek voor de Vruchtenburg geldt dat wij ons inzetten om bij iedere cliënt het welzijn en de kwaliteit van leven te verbeteren tijdens of na kanker. Daarbij vinden wij het belangrijk dat ook de naasten van mensen met kanker die kampen met psychische klachten terecht kunnen bij gespecialiseerde therapeuten. Een persoonlijke benadering staat in elke behandeling centraal.

Stichting Vrienden van de Vruchtenburg

Stichting Vrienden van de Vruchtenburg is het steunfonds van de Vruchtenburg. Via donaties, giften en sponsoring geeft de Stichting een waardevolle bijdrage aan een toegankelijk en kwalitatief hoogstaand zorgaanbod voor mensen met kanker en hun naasten. Met uw donatie helpt u ons om mensen met kanker te ondersteunen.

Lees meer over de Stichting Vrienden van de Vruchtenburg