Zij steunen ons

Pink Elephant is een internationale kennisleider op het gebied van bedrijfsinnovatie en bedrijfsverandering die organisaties helpt met de vertaling en concretisering van bedrijfsdoelstellingen naar IT strategie. Pink Elephant sponsort het gehele systeembeheer bij de Vruchtenburg.

Boodschapvast adviseert, ondersteunt en begeleidt uw communicatietrajecten van
A tot Z.

Boodschapvast staat voor creativiteit, originaliteit en doelgericht communiceren. Of dat nu met een brochure, huisstijl, jaarverslag of een seminar is: voor de ontvanger moet het in een oogopslag duidelijk zijn dat u de zender bent. De juiste boodschap leidt tenslotte tot een sterk merk.

IKSvorm Creatie verzorgt het grafisch ontwerp en de vormgeving van
marketingcommunicatie voor merken, bedrijven en stichtingen.
De combinatie van creativiteit, vakmanschap, ervaring en een uitgebreid
netwerk staan garant voor opvallend heldere communicatie.
Geen (typo)grafische hoogstandjes, maar resultaatgerichte, doeltreffende creativiteit.
IKSvorm Creatie geeft met plezier vorm aan de communicatie-uitingen
van Stichting de Vruchtenburg.

Knijnenburg producties is de grafisch vormgever van de Vruchtenburg en sponsort de opmaak van al het drukwerk.

“De Vruchtenburg is een stichting die steun uit vele hoeken kan gebruiken. Het schitterende werk dat dagelijks wordt verzet, zou eigenlijk in alle windstreken van ons land gehoord moeten worden. Daarom zet het Community PR-bureau Havana Orange zich belangeloos in om Stichting de Vruchtenburg in de media meer ruchtbaarheid te geven. Zowel op lokaal, regionaal en nationaal niveau kijken we naar alle mogelijkheden en benaderen we pro-actief interessante en relevante media. Samen met Anouk Derks en Margriet Tutuhatunewa hebben we vorig jaar de Vruchtenburg naar een hoger plan kunnen tillen. Zodoende hebben wij een interview op RTV Rijnmond (Vitamine R) kunnen realiseren alsmede een verslag in het Stan Huygens Journaal van De Telegraaf. Wij wensen Stichting de Vruchtenburg heel veel succes met de toekomstige werkzaamheden!”

De Lionsclub Rotterdam-Kraalberg heeft de Vruchtenburg geadopteerd en adviseren de Vruchtenburg op gebied van marketing en strategie. Aan hun jaarlijkse oldtimer-rit is de Vruchtenburg als goed doel verbonden.

Wijnhandel Grapedistrict in Hillegersberg heeft een speciale Vruchtenburgwijn ontwikkeld. Van iedere verkochte fles wordt 3 euro aan de Vruchtenburg gedoneerd.

De IVA-groep sponsort een printer-kopieermachine op locatie Straatweg.